• da
  • en
plan
HjertestarterBanner1
fmkb_logo_ny

Lær os bedre at kende

  • Om CORE-emt

Om CORE-emt

CORE-emt A/S

CORE-emt leverer og servicerer high-end kvalitetsudstyr til den moderne elektronikproduktion. Vi er blandt Nordens førende leverandører og enedistributør af Yahama produkter. Derudover har vi et tæt samarbejde med Achat5, BTU, Smart Sonic og Renex.

TOTALLEVERANDØR

Vi tror på, at markedet efterspørger totalløsninger. Derfor gemmer CORE-emt’s sortiment på produkter til den komplette SMD produktionslinje.

Samtidigt tager vi ejerskab på alle vores opgaver. Vi benytter os således ikke af underleverandører i forhold til installationer og service, men udelukkende ansatte i CORE-emt. Det betyder, at vi altid kan levere den specifikke løsning, som kunden efterspørger på et fagligt og kvalitetsmæssigt højt niveau.

SERVICESPECIALISTER

Vi bestræber os på at have egne teknikere på samtlige produkter i vores sortiment. Alle serviceteknikere har gennemgået træning og certificering i de enkelte produkter, så vi sikrer, at den seneste teknologi og viden altid er til stede i CORE-emt.

Med andre ord er vi ikke serviceteknikere. Vi er servicespecialister.

STÆRK SAMARBEJDSPARTNER

CORE-emt tilbyder mere end at levere og servicere high-end kvalitetsudstyr til den moderne elektronikproduktion. Vores faglige viden, kvalitetsprodukter, høje serviceniveau og tætte dialog med vores leverandørers supportorganisationer gør os til en stærk samarbejdspartner til din virksomhed.

CORE-EMT-9

Core-emt - Vestvej 13 - DK-9600 Aars - Denmark - Tlf. +45 3017 8210 -